50% تخفیف ویژه پاییز و زمستان1403

معرفی روش های سریع برای شستشوی مبل در مواقع اضطراری

هر چند شستشوی مبل به عنوان یک کار زمان‌بر شناخته می‌شود و از بین بردن انواع آلودگی‌های سطح مبلمان از قبیل گرد و غبار، باکتری‌ها، مواد غذایی و… کار چندان آسانی نیست اما گاهی لازم است مبل را به سرعت و در مدت زمان کمی تمیز کنید. روش های سریع برای شستشوی مبل در مواقع اضطراری، دقیقا پاسخی برای این مشکل به شمار می‌روند. به کمک این روش‌ها می‌توانید بدون نیاز به قالیشویی و پرداخت هزینه آن، در خانه و ظرف چند ساعت مبلمان را تمیز کنید.

در این مقاله قصد داریم به معرفی این روش‌ها بپردازیم. اگر شما هم قصد دارید با استفاده از این روش‌های سریع نسبت به شستشوی سریع و نسبتا کارآمد مبلمان منزل یا محل کار خود اقدام کنید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

 

شرایط اضطراری برای شستشوی مبل

 

منظور از شرایط اضطراری برای شستشوی مبل چیست؟

به صورت اصولی برای شستشوی مبلمان باید به سراغ مراکز قالیشویی یا خدمات مبل‌شویی در منزل بروید تا مبل را به تمیزترین شکل جستجو دهند اما گاهی اوقات، شرایطی وجود دارد که نمی‌توانید به سراغ مراکز شستشوی مبل بروید و از طرفی باید حتما مبلمان خود را شستشو دهید.

حالتی را تصور کنید که مهمانی مهمی در منزلتان قرار است برگزار شود و مبلمان منزل شما کثیف است اما هیچ مرکز شستشوی مبل قابل اعتمادی پیدا نمی‌کنید یا قیمت شستشوی مبل بالاتر از انتظار شماست و قصد پرداخت پول زیادی برای این کار را ندارید یا اصلا فرصت کافی برای رسیدن شستشودهنده مبل به منزل شما وجود ندارد. در چنین شرایطی، باید به سراغ روش های سریع برای شستشوی مبل در مواقع اضطراری بروید تا این چالش را برای شما حل کنند.

آنچه گفتیم شامل تنها حالت‌های اضطراری شستشوی مبل نیست بلکه یک لکه بدجا و بدموقع یا یک رخداد سرزده هم می‌تواند شرایط اضطراری محسوب شود. به هر حال آنچه واضح به نظر می‌رسد این است که شستشوی مبل در شرایط اضطراری باید با ایده‌های خاصی برای مدیریت زمان و هزینه انجام شود. در ادامه به بررسی روش‌هایی برای این شرایط خواهیم پرداخت.

در ادامه شما را به مطالعه مقاله “ آیا شستن مبل باعث کاهش عمر آن می شود؟ ” دعوت می نماییم.

 

 

روش های سریع برای شستشوی مبل در مواقع اضطراری

برای آن که بتوانید روش های سریع برای شستشوی مبل در مواقع اضطراری را اجرا کنید، باید مواد خاصی برای شستشوی مبل را در اختیار داشته باشید. این مواد شوینده خاص می‌توانند به طور همزمان چندین کار را انجام بدهند:

آلودگی‌های مبل را تمیز کنند و اثرات تمام لکه‌ها، کثیفی و رنگ‌پریدگی‌ها را از بین ببرند.

بوی بد مبل را به طور کامل نابود کنند و رایحه مناسبی به بافت مبل تزریق کنند.

فرآیند تمیز و خوشبو کردن مبل را به شکل سریع انجام دهند و روش ساده‌ای هم داشته باشند.

رطوبت به مبل نرسانند تا نیاز به زمانی برای خشک شدن مبلمان نباشد.

در حالت عادی تمام روش‌های شستن مبل به بیشتر از 8 ساعت زمان نیاز دارند اما روش های سریع برای شستشوی مبل در مواقع اضطراری این مدت را به کمتر از 4 ساعت کاهش می‌دهند. در ادامه به بررسی تعدادی از این روش‌ها خواهیم پرداخت.

 

استفاده از پودر سدیم کربنات

پودر سدیم کربنات یکی از بهترین مواد برای شستشوی سریع و کم‌دردسر مبلمان است. این پودر به خوبی سطح مبل را تمیز می‌کند و علاوه بر ایجاد واکنش با تمام چربی‌ها و لکه‌ها، بوی بد مبل را هم تا حد زیادی از بین می‌برد. سدیم کربنات یک پودر خشک است که به هیچ عنوان رطوبت به مبل نمی‌دهد و به همین دلیل، مراحل شستشوی مبل را طی کمتر از 4 ساعت انجام خواهد داد.

روش استفاده از پودر سدیم کربنات نیز بسیار آسان است. کافیست پودر را روی محل لکه یا کل مبلمان بپاشید و بعد از گذشت چند ساعت آن را با جاروبرقی تمیز کنید. این روش می‌تواند مبلمان را طوری تمیز کند که هیچ نیازی به شستشوی کامل نداشته باشد.

 

استفاده از فوم تمیزکننده برای شستشوی مبل

 

استفاده از فوم تمیزکننده

استفاده از فوم تمیزکننده یکی دیگر از روش های سریع برای شستشوی مبل در مواقع اضطراری است که می‌تواند بدون مرطوب کردن سطوح پارچه‌ای، مبلمان را به بهترین شکل تمیز کند. رطوبت کلی فوم تمیزکننده از شوینده‌های پودری بیشتر است اما با تنظیم مقدار رطوبت در فوم می‌توان جلوی نمدار شدن پارچه را گرفت. فوم‌های شستشودهنده معمولا رنگ فرش را نیز تا حدی به حالت اولیه خود برمی‌گردانند و انواع کثیفی‌ها را از بین می‌برند.

 

استفاده از جوش شیرین

چه به دنبال شستن مبل در خانه باشید و چه به فکر شستن فرش در محیط منزل باشید، نام جوش شیرین را زیاد خواهید شنید. جوش شیرین هم یک پودر گندزدای بسیار قوی است که می‌تواند لکه ناشی از مواد غذایی، نوشیدنی‌ها و چربی‌ها را از روی مبل پاک کنند. باید پودر جوش شیرین را روی لکه بریزید و پس از 2 تا 4 ساعت، آن را با جاروبرقی پاک کنید. از آنجا که این روش یک روش خشک محسوب می‌شود، استفاده از آن برای بخش‌های چوبی مبلمان نیز بلامانع خواهد بود.

 

بخارشویی

برای آن که سطح مبلمان را به شکل سریع و کارآمد تمیز کنید، دستگاه‌های بخارشو می‌توانند ایده بسیار خوبی باشند. بخارشو همان مراحل شستشوی مرطوب را روی مبل اعمال می‌کند اما به جای آب از بخار آب بهره می‌برد تا رطوبت مبل را به شکل موثری کاهش دهد. با این کار، مبلمان را می‌توان بدون نیاز به خشک شدن شستشو داد و لکه‌ها را به طور کامل از بین برد.

نکته لازم به یادآوری این است که هر نوع مبلی دارای شرایط شستشوی خاصی است. نوع پارچه سازنده برخی از مبل‌ها شرایطی دارد که امکان استفاده از بخار را فراهم نمی‌کند. برای این مبل‌ها نباید از بخارشو استفاده کرد زیرا پارچه را می‌سوزاند یا مشکلات جدی برای آن ایجاد نمی‌نماید. در این مورد باید به برچسب روی مبل که شرایط شستشوی آن را بیان می‌کند توجه کنید.

 

استفاده از بخارشویی برای شستن مبل

 

جاروبرقی

راهکار دیگری که برای شستشوی مبلمان می‌توانید مورد استفاده قرار دهید، استفاده از جاروبرقی است. جاروبرقی توان پاک کردن لکه‌های مرطوب را ندارد اما برای جمع کردن خرده‌های مواد غذایی یا آلودگی‌های جامد کاملا توانمند است.

 

بیشتر بخوانید: شستن مبل با بخارشو در منزل

 

جمع‌بندی
روش های سریع برای شستشوی مبل در مواقع اضطراری مخصوص وضعیتی هستند که شما امکان استفاده از روش اصولی شستشو را ندارید. در این مقاله به بررسی 5 روش کارآمد برای از بین بردن انواع لکه و آلودگی از سطح مبلمان پرداختیم. انتخاب این که چه روشی برای شما بهتر است بسته به شرایط مبلمان، جنس مبلمان و البته مواد در دسترس شما خواهد داشت.

0 0 رای
امتیاز دهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمیترین
جدیدترین رای بیشتر
نظرات
مشاهده همه نظرات
0
نظرتو به ما بگوx
تماس 1442